Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 19 februari 2020.

Annons

Malung-Sälens kommun

Bertil Nilsson, Sälen, har avlidit fredagen den 14 februari i en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av Barn med familjer.

Mona Brors Björklund, Blästheden, har avlidit den 12 februari i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av maken Christer samt barnen Marie och Per med familjer.

Flötnäs Kerstin Andersson, Lima, har avlidit den 18 februari i en ålder av 73 år. Sörjes närmast av maken Håkan samt sonen stefan.

Algot Jonasson, Sälen, har avlidit den 20 februari i en ålder av 65 år. Sörjes närmast av makan Åse, barnen Benny, Mathias, Sabina med familjer, Mamma och pappa samt syskon med familjer.

Mora kommun

Christina Eriksson, Mora, avled den 19 februari i en ålder av 73 år. Sörjes närmast av Bengt samt barnen Annelie och Anders med familjer.

Vansbro kommun

Iris Elovsson, Uppsälje, har avlidit den 17 februari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av syster Mary med familj.

Älvdalens kommun

Stig Rune Lindgren, Karlstad, bördig från Älvdalen, har den 7 februari avlidit i en ålder av 96 år. Han sörjes närmast av makan Anne-Lise och barnen med familjer.