Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 18 februari 2020.

Annons

Malung-Sälens kommun

Bror Larsson, Högstrand, har avlidit den 5 februari i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av makan Ingegärd, barn och barnbarn med familjer.

Inga Kvarnström, Tandö, avled den 6 februari i en ålder av 94 år. Närmast anhöriga är dottern Inger, barnbarn och barnbarnsbarn.

Leif Olsson, Avradsberg, avled söndagen den 9 februari i en ålder av 60 år. Han sörjes närmast av Mor och syskon med familjer.

Gunnel Johansson, Malung, har avlidit den 13 februari i en ålder av 83 år. Sörjes närmast av maken Lennart och dottern Christina med familj.

Kurt-Erik Frisk, Digernäs, Sälen, har avlidit den 16 februari i en ålder av 63 år. Sörjes närmast av brodern Sören med familj.

Linnéa Eriksson, Malung, har avlidit den 15 februari i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av barnen Bengt och Stig med familjer.

Bertil Torris, Malung, har avlidit den 18 februari i en ålder av 71 år. Sörjes närmast av makan Susanna samt barnen Markus och Maria med familjer.

Mora kommun

Fanny Nyström, Mora, avled den 9 februari i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av sonen Kjell, sonen Hans-Erik med familj.

Orsa kommun

Göran Bälter, Orsa, har avlidit den 28 januari vid en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av makan Inger samt barnen Susanne, Veronica och Joakim med familjer.

Mona Martinsson har den 15 februari avlidit vid en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av dottern Katharina med familj.

Vansbro kommun

Birgit Berg, Vansbro, har avlidit den 5 februari i en ålder av 101 år. Sörjes närmast av sonen Lars samt barnbarn med familjer.

Inger Larsson, Nås, avled den 8 februari i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av sonen Kenth med familj samt syster Pia.

Kerstin Högosta-Eriksson, Dala-Järna, avled den 16 februari i en ålder av 72 år. Hon sörjes närmast av maken P-O samt sonen Gabriel med familj.

Sjö Anna Olsson, Nås, avled den 12 februari i en ålder av 97 år. Närmast anhöriga är barnen Monica, Lars-Uno, Viveca med familjer.

Aina Jansson, Laxtjärn, bördig från Rutån, har avlidit den 5 februari i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av maken Nils-Erik samt barnen Hans och Irene med familjer.

Elisabeth Karlsson, Vansbro, avled den 17 februari i en ålder av 66 år. Närmast anhöriga är barnen Dan och Jan samt broder Sven-Olof.