Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 3 februari 2020.

Falu kommun

Elsa Karlsson, Lyssfallet, Enviken, har den 28 januari avlidit i en ålder av 95 år. Närmast sörjande är syskonbarn med familjer.

Mora kommun

Siv Forsberg, Mora, avled den 24 januari i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av sonen Anders med familj.

Lekatt Holger Persson, Gävunda, Mora avled den 28 januari i en ålder av 94 år. Sörjes närmast av makan May-Britt, barnen Britt-Inger och Bo med familjer.

Thora Lindgren, Mora, avled den 25 januari i en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av barnen Roger och Annika med familjer.

Barbro Hedman, Mora, avled den 2 februari i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av sonen Christer Travegård med familj i Stockholm samt två systrar.

Åke Park, Mora, avled den 3 februari i en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av Åsa, Mats och syskonbarn med familjer.

Malung-Sälens kommun

Karin Håkansson, Malung, avled den 28 januari i en ålder av 61 år. Närmast anhöriga är mamma och Ingemar, syskon med familjer.

Agda Nilsson, Malung, bördig från Högstrand har avlidit den 26 januari i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av broder Alvar med familj.

Sixten Backman, Rörbäcksnäs, har avlidit söndagen den 2 februari i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av Dotter med familj.

Birger Perjos, Malung, avled den 3 februari i en ålder av 94 år. Närmast anhöriga är barnen Errol och Anne med familjer.

Vansbro kommun

Ingegerd Olsson, Dala-Järna, har avlidit den 23 januari i en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Astrid Sandström, Nås, avled den 24 januari i en ålder av 96 år. Sörjes närmast av sonen Owe med familj.

Ingrid Back, Dala-Järna, avled den 1 februari i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av syster med familj.

Elisabeth ”Lisbeth” Olsen, Dala-Järna, avled den 2 februari i en ålder av 74 år. Hon sörjes närmast av sambo samt döttrar med familjer.

Älvdalens kommun

Karin Westerling, Holen Älvdalen, har den 29 januari avlidit i en ålder av 79 år. Hon har fram till pensionen arbetat med stor omsorg inom äldrevården. Karin hade även stort intresse för släktforskning. Hon sörjes närmast av maken John, barn och barnbarn.

Jan Bönström, Älvdalen, har den 29 januari avlidit i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av döttrar med familjer.

Kay Siljehag har den 27 januari avlidit i en ålder av 71 år. Han sörjes närmast av sonen Håkan med familj.