Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 26 januari 2020.

Annons

Mora kommun

Mats Olsson, Mora, avled den 13 januari i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av hustrun Eva samt barnen Mattias, Sanna och Björn med familjer.

Evert Jacobsson, Finngruvan, avled den 19 januari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av sonen Rune, dottern Monica med familj.

Bertil Ask, Våmhus, har den 21 januari avlidit vid en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av sambon Christina samt Barnen med familjer.

Laila Ångman, Mora, avled den 26 januari i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av sönerna Peder, Thomas, Per-Erik med familjer.

Malung-Sälens kommun

Trana Walfrid Martinsson, Lima, har avlidit måndagen den 13 januari i en ålder av 95 år. Han sörjes närmast av Döttrar med familjer.

Börje Ahlgren, Hägnåsen, avled den 25 januari i en ålder av 81 år. Närmast anhöriga är barnen Patric, Peter och Pierre med familjer.

Per Ingvall Persson, Rörbäcksnäs, har avlidit den 23 januari i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av barnen Freddy, Karin och Patrik med familjer.

Dagny Öhrn, Tyngsjö, har avlidit den 21 januari i en ålder av 95 år. Sörjes närmast av barnen Johnny, Leif-Åke och Kent med familjer samt syster Maj-Lis.

Rättviks kommun

Kerstin Rosenberg, Rättvik, avled den 8 december i en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av Barnen med familjer.

Vansbro kommun

Elny Nilsson, Vansbro, har avlidit den 19 januari i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av barnen Marianne och Elisabeth med familjer, tvillingsyster Evelyn samt systrarna Gunnel och Inger.

Älvdalens kommun

Pellas Ingrid Jonsson har den 17 januari avlidit i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av systern Sonja och syskonbarn med familjer.

Anna-Greta Skotte har den 12 januari avlidit i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av sönerna.

Sven-Olof Halvarsson, Särna avled den 25 januari i en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av barnen Karin och Torbjörn med familjer.