Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 16 januari 2020.

Annons

Gagnefs kommun

Brita Finn, Mockfjärd, avled den 7 januari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av barnen med familjer.

Malung-Sälens kommun

Ås Ulla Jonsson, Transtrand, avled den 6 januari i en ålder av 78 år. Närmast anhöriga är döttrarna Maud, Diana och Annelie med familjer.

Ingegärd Hallesson, Malung, avled den 6 januari i en ålder av 98 år. Närmast anhöriga är sönerna Håkan och Lennart med familjer.

Karin Flygar, Lima, har avlidit den 9 januari i en ålder av 94 år. Sörjes närmast av sonen Per med familj.

Leif Öhrfeldt, Malung, avled den 28 december i en ålder av 82 år. Närmast anhöriga är barnen Annelie och Lisa med familjer.

Greta Einarsson, Malungsfors, har avlidit den 12 januari i en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av barnen Katarina och Margaretha med familjer.

Astrid Jakobsson, Sysslebäck, avled den 12 januari i en ålder av 92 år. Närmast anhöriga är syskonbarn med familjer.

Mabergs Sture Eriksson, Sillerö, har avlidit den 16 januari i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av släkt och vänner.

Mora kommun

Erland Svensson, Landbobyn, har avlidit den 3 januari i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av barnen med familjer samt syster med familj.

Svea Andersson har den 14 januari avlidit vid en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av barnen Inger och Åke med familjer.

Lars Öibacken, Mora, avled den 13 januari i en ålder av 81 år. Lars sörjes närmast av barnen med familjer.

Anna-Lisa Thureson, Färnäs, avled den 15 januari i en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av sonen Arne med familj.

Orsa kommun

Bo Zackrisson har den 9 januari avlidit vid en ålder av 67 år. Han sörjes närmast av barnen Elin, Joel, Hanna och Zakris med familjer samt Mamma Hedda.

Sven-Elof Larsson, Skattungbyn, har den 14 januari avlidit vid en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av brodern Sigge med familj.

Rättviks kommun

Gunvor Henriks, Vikarbyn, avled den 6 januari i en ålder av 79 år, efter en lång tids sjukdom. Hon sörjes närmast av maken Karnes Åke Henriks och döttrarna Marie och Christine med familjer.

Vansbro kommun

Roland Johansson, Nås, avled den 9 januari i en ålder av 72 år. Han sörjes närmast av sambo Karin och barnen Andreas och Sara med familjer.

Olle Hermansson, Dala-Järna, avled  den 7 januari i en ålder av 67 år. Han sörjes närmast av dotter med familj.

Älvdalens kommun

Sven-Gunnar Viktorsson har den 31 december avlidit i en ålder av 73 år. Han sörjes närmast av sambon Lillemor och barnen med familjer.

Rikard Estenberg, Garberg, har den 8 januari avlidit vid en ålder av 87 år. Han sörjes närmast av barnen Birgit, Inger och Erik med familjer samt sambon Birgit.

Ingemar Fröjd, Klitten, har den 16 januari avlidit vid en ålder av 66 år. Han sörjes närmast av systern Birgitta.