Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 5 januari 2020.

Falu kommun

Gun Holmrud, bördig från Våmhus, har den 31 december avlidit vid en ålder av 75 år. Hon sörjes närmast av systern Anne med familj.

Malung-Sälens kommun

Bondpä John-Erik Eriksson, Malung, har avlidit den 24 december i en ålder av 71 år. Sörjes närmast av sambon Monica, barnen Johan och Jennie samt barnbarn.

Gurli Ahlén, Malung, avled den 2 januari i en ålder av 86 år. Närmast anhöriga är maken Sixten och barn med familjer samt broder Erik.

Bengt Kling, Torgås, har avlidit den 27 december i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av barnen Katarina och Annelie med familjer.

Svenning Davidsson, Malung, avled den 31 december i en ålder av 94 år. Närmast anhöriga är makan Åse och dottern Berit med familj.

Ewa Eklund, Malung, bördig från Vretstorp, har avlidit den 1 januari i en ålder av 47 år. Sörjes närmast av sambon Per, barnen Linda med familj, Malin, Hannes och Felicia, Mamma och pappa samt syskon.

Anna Björklund, Malung, avled den 5 januari i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är sönerna Torbjörn och Per med familjer.

Nissjers Sonja Johansson, Malung, har avlidit den 20 december i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av dottern Kerstin med familj.

Mora kommun

Erik Hallin, Selbäck, har den 21 december avlidit vid en ålder av 66 år. Han sörjes närmast av dottern Sagah samt syskonen Anna-Lena och Sven med familjer.

Edvin Andersson, Våmhus, har den 26 december avlidit vid en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av dottern Mona med familj.

Monica Cedervall, Mora, avled den 29 december i en ålder av 76 år.

Hon sörjes närmast av sin broder Torsten med familj samt syskonbarn.

Lars-Erik Thorildsson, Morkarlby, avled den 20 december i en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av barn med familjer.

Kerstin Berglund, Bergkarlås, avled den 24 december i en ålder av 90 år.

Hon sörjes närmast av barnen Carina, Christer och Arne med familjer.

Göte Lund, Kättbo, avled den 18 december i en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av sambon Marie, mamma Linnéa samt syskon med familjer.

Orsa kommun

Ulla Elings, Skattungbyn, har den 28 december avlidit vid en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av sambon Leif med familj samt brodern Nisse med familj.

Gurly Rydlund har den 29 december avlidit vid en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Ilselil och Agneta med familjer.

Gunnar Blomqvist har den 30 december avlidit vid en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av barnen Tommy och Lena med familjer.

Ingrid Hansmats, Slättberg, har den 1 januari avlidit vid en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av sonen Anders med familj.

Rättviks kommun

Hampus Ros, Färnäs och Rättvik, avled den 22 december i en ålder av 22 år. Han sörjes närmast av mamma Åsa och pappa Fredrik samt syskon med familjer.

Arne Elmberg, Rättvik, avled den 29 december vid en ålder av 82 år.

Säters kommun

Majvor Eriksson, Gustafs, avled den 4 januari i en ålder av 88 år. Närmast sörjande är sonen Tord med familj.

Vansbro kommun

Ragnar Pollack, Dala-Järna, avled den 30 december i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av makan Karin samt sönerna Rolf, Alf och Anders med familjer.

Älvdalens kommun

Rolf Lindgren, Månsta, har den 28 december avlidit i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av makan Yvonne och barnen med familjer.