Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda 8–18 december 2019.

Borlänge kommun

Frank Joura, Borlänge, har avlidit i en ålder av 83 år. Han sörjes närmast av barn, barnbarn, övrig släkt och vänner.

Malung-Sälens kommun

Olof Mabergs, Yttermalung, avled den 8 december i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är makan Mona och barnen Lars och Anna-Karin med familjer.

Billy Hedberg, Malung, avled den 8 december i en ålder av 63 år. Närmast anhörig är syster Anita.

Inga-Lill Persson, Malung, avled den 9 december i en ålder av 81 år. Närmast anhöriga är maken Sune och dottern Ing-Marie med familj.

Mora kommun

Per-Arne Hjelm, Nusnäs, avled den 11 december i en ålder av 72 år. Han sörjes närmast av sambon Birgitta samt barnen Helena och Anders med familj.

Frost Brita Matson, Mora, avled den 18 december i en ålder av 89 år. Brita sörjes närmast av barnen Ewa, Lena, Staffan och Per med familjer.

Eva Cans Larsson, Mora, avled den 17 december i en ålder av 73 år. Eva sörjes närmast av maken Bo samt barnen Helena, Keste och Johan med familjer.

Orsa kommun

Bengt Boman, Vångsgärde, har den 13 december avlidit vid en ålder av 75 år. Han sörjes närmast av syskonen Gunnel och Olle med familjer.

Tage Lindblad har den 14 december avlidit vid en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av makan Kerstin samt barnen Daniel och Karin med familj.

Vansbro kommun

Bernt Nordenborg, Vansbro, har avlidit den 18 december i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av sambon Monica och barnen Annika, Gunilla och Mats med familjer.