Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som kommit familjeredaktionen tillhanda, till och med den 3 februari, kommun för kommun.

Mora kommun

Elin Rodén, Garsås, avled den 26 januari i en ålder av 96 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Monica och Birgitta med familjer.

Ingrid Jonasson, Venjan, avled den 26 januari i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av dottern Marie och svärsonen Sven.

Margit Hansjons, Färnäs, avled den 28 januari i sitt hem, i en ålder av 97 år. Sörjes närmast av barnen Kent, Birgitta, Susann.

Arthur Strandh, Sollerön, avled den 23 januari i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av hustrun Ulla och dottern Monica med familj.

Karin Nöjd, Mora, avled den 2 februari i en ålder av 83 år. Karin sörjes närmast av sönerna Håkan och Anders med familjer.

Vansbro kommun

Ragnvald ”Ragge” Eriksson, Äppelbo, har avlidit den 3 februari i en ålder av 83 år. Sörjes närmast av barnen Anette, Roger, Ronnie, Sofia med familjer samt syskon med familjer.