Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda i november.

Annons

Leksands kommun

Bengt Blomkvist, Leksand, har avlidit den 13 november, i en ålder av 90 år. Närmast sörjande är barnen Bengt och Marianne med familjer.

Hans Rüdén, Siljansnäs, avled den 4 november i en ålder av 66 år. Närmast sörjande är syskonen.

Mora kommun

Åke Hanses, Nusnäs, har avlidit den 10 november i en ålder av 67 år. Åke sörjes närmast av dottern Anna med familj.

Karl-Arne ” Kalle” Hammarström, Mora, har avlidit den 10 november i en ålder av 72 år. Sörjes närmast av makan Birgitta och dottern Carola med familj.

Irma Andersson, Venjan, avled den 13 november i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Lisbeth och Eva-Britt med familjer.

Malung-Sälens kommun

Anna Maria Svensson, Höknäs, har avlidit fredagen den 8 november i en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av barn med familjer.

Thyra Berg, Malung, avled den 14 november i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är sambon Jan och dottern Anki med familj.

Ann-Britt Helje, Lima, har avlidit den 12 november i en ålder av 70 år. Sörjes närmast av Leif, sonen Staffan och barnbarnet Disa samt syster Ulla-Stina med familj.

Orsa kommun

Lars Särström har avlidit den 6 november i en ålder av 82 år. Han sörjs närmast av hustrun Inga-Lill och barnen Mona, Åsa Alexandra och Peter med familjer.

Vansbro kommun

Rälg Lars-Erik ”Binken” Larsson, har den 6 november avlidit i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av sambon Berit med barn, sonen Göran med familj samt en syster.