Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda i november.

Leksands kommun

Bengt Blomkvist, Leksand, har avlidit den 13 november, i en ålder av 90 år. Närmast sörjande är barnen Bengt och Marianne med familjer.

Hans Rüdén, Siljansnäs, avled den 4 november i en ålder av 66 år. Närmast sörjande är syskonen.

Mora kommun

Åke Hanses, Nusnäs, har avlidit den 10 november i en ålder av 67 år. Åke sörjes närmast av dottern Anna med familj.

Karl-Arne ” Kalle” Hammarström, Mora, har avlidit den 10 november i en ålder av 72 år. Sörjes närmast av makan Birgitta och dottern Carola med familj.

Irma Andersson, Venjan, avled den 13 november i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Lisbeth och Eva-Britt med familjer.

Malung-Sälens kommun

Anna Maria Svensson, Höknäs, har avlidit fredagen den 8 november i en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av barn med familjer.

Thyra Berg, Malung, avled den 14 november i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är sambon Jan och dottern Anki med familj.

Ann-Britt Helje, Lima, har avlidit den 12 november i en ålder av 70 år. Sörjes närmast av Leif, sonen Staffan och barnbarnet Disa samt syster Ulla-Stina med familj.

Orsa kommun

Lars Särström har avlidit den 6 november i en ålder av 82 år. Han sörjs närmast av hustrun Inga-Lill och barnen Mona, Åsa Alexandra och Peter med familjer.

Vansbro kommun

Rälg Lars-Erik ”Binken” Larsson, har den 6 november avlidit i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av sambon Berit med barn, sonen Göran med familj samt en syster.