Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har gått vidare i Årets affärsplan

Tre UF-företag från Västerbergslagens utbildningsförbund har gått vidare i Årets affärsplan i Dalarna.

Det är Kaffetåren, Music By Hugo och Wear Ideal från EK- och HA-programmet som är tre av tolv UF-företag i Dalarna som gått vidare i årets affärsplan.

Som ungforetagsamhet.se förklarar, ”I affärsplanen ska unga företagare berätta om den verksamhet som de tänker bygga upp. När de arbetar med den är det viktigt att granska alla delar av företaget. Precis som en kedja inte är starkare än sin svagaste länk är företaget inte starkare än den svagaste delen i sin verksamhet”. Med andra ord, tydligt årets affärsplan är bas av ett bra UF-företag.

”Att vi gått vidare i årets affärsplan är en jättestor ära för oss. Vi är väldigt tacksamma och vi är mycket stolta över oss själva. Vi hoppas såklart att vi vinner och det har vi haft som mål ända sen vi startade företaget. Vi vill självklart gå så långt som möjligt inom alla tävlingar vi deltar i,” berättar Denise Vikman och Felicia Dahlgren från Kaffetåren UF. De säljer ett ekologiskt kaffe i en egendesignad förpackning med lokal förankring för den miljömedvetna konsumenten.

I mitten av januari presenteras topp fem UF-företag som får ta emot sitt pris på Stjärngalan.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel