Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Datorförakt - ett övergående problem

Annons

Signaturen "Ingen slav under plåtlådan" (10/10) är det synd om. Stackars dig som känner dig påhoppad för att du inte har, eller ens vill ha, en dator. Ingen ska förolämpa dig för detta. Alla måste ha ett val att använda, eller låta bli att använda, nya hjälpmedel som underlättar vardagen. Är du lycklig i din värld så gratulerar jag dig. Men du ska heller inte förolämpa datoranvändare, gamla eller unga, och kalla dem verklighetsflyende.

Jag bor i glesbygden med sju mil till närmaste bank, så jag är väldigt glad för att jag kan sköta mycket av mina ärenden via datorn och även hålla kontakten med vänner från min hembygd. Det underlättar verkligen min vardag.

Man kan ju tycka vad man vill om Facebook men användningsområdet bestämmer du helt själv. Du verkar ju i alla fall veta vad som skrivs där, så lite nyfiken är du allt. Det har väl alltid funnits ett visst motstånd mot ny teknik som kan te sig skrämmande innan man vet hur den fungerar.

Just detta problem är ju generationsbaserat så om cirka 10-20 år så finns inte problemet över huvud taget.

50-talist med datorglädje

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare