Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför ökar Sverigedemokraterna

Annons

Varför ökar Sverigedemokraterna? Jo, för att vi vanliga svenskar ideligen har fått förklarat för oss att det idag inte finns tillräckligt med pengar till att driva till exempel vårdcentraler, sjukhus, äldreomsorg, skolor, kommunikationer och stöd till personer med särskilda behov inom skolor och annan social omsorg. Hela tiden får vi höra det finns inga pengar, man måste prioritera och allt måste effektiviseras.

Hela välfärdssamhället håller nu på att raseras för att våra fega politiker tycker att det är mycket viktigare att satsa stora resurser på invandringen, till exempel genom att underlätta för en ökad anhöriginvandring, och sedan satsa än mer på att försöka integrera dessa i vårt samhälle genom att erbjuda bostäder och utbildning, när vi idag har en starkt ökande arbetslöshet, särskilt bland ungdomar och även en stor och en ökande bostadsbrist.

Om nu Sverige är en demokrati, så måste även SD;s väljares åsikter respekteras. Idag smutskastas de och kallas för rasister, bara för att dem vill prioritera och värna om våra egna innevånare och skattebetalares välfärd i första hand .

Jag är helt bombsäker på att alla de som stöder SD också helt och hållet accepterar de invandrare som verkligen försöker anpassa sig till vårt svenska samhälle, till exempel genom att följa våra lagar och seder, lära sig svenska, acceptera att deras barn får gifta sig med vem de vill och framför allt att de kan stå på egna ben för sin försörjning.

Ett helt igenom fredligt multikulturellt samhälle är och kommer alltid att vara en utopi. Man är inte rasist bara för att man tycker att nuvarande invandringspolitik är helt åt h-vete. Den dag vi har en ekonomi i bättre balans, så kan vi försöka rädda hela världen. Som den är nu så borde tänka på våra egna medborgare i första hand.

Sagt av en 60-årig helt vanlig svensk sosse sedan 41 år.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons