Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dalasjukvård - ett spännande lotteri

Vill du som bor i Ludvika-Smedjebacken och i behov av akutvård som kanske kräver röntgen, kan hjälpa dig själv och Ingalill Persson (S) att spara både tid och pengar.

Gör så här! Ta noga reda på när Falun har behagat skicka röntgenläkare de två ynka dagarna i veckan då Ludvikaröntgen är mottaglig. Just nu är det måndag och torsdag som gäller.

Kan du planera in din akutvård med röntgenbehov till dessa dagar, slipper du åka till Falun. Vips har alla sparat en massa pengar och besvär.

Men kom ihåg att i Ingalills landstingsvärld är ingenting så där riktigt säkert. Se upp! Rätt vad det är ändras röntgenöppet i Ludvika med all sin dyrbara utrustning till andra dagar i veckan.

Visst är det härligt med kostsam sjukvård som påminner om lotteri och gambling på högsta nivå.

Själv "valde" jag fel sjukdag, ingen röntgenläkare i Ludvika, hamnade heldag i Faluakutens dragiga väntrum och kostade Dalarnas landsting en hel hoper med extra pengar.

Jan-Olov Schröder

Ludvika

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare