Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dalarnas museum för medborgarna?

För några år sedan flyttade vi in i ett hus från slutet av 1800-talet. Bland annat finns det fantastiska takmålningar i original. Tyvärr har dessa på grund av läckande tak fått sina skavanker. För att söka kloka råd för hur en renovering bäst ska utföras sökte vi kontakt med Dalarnas Museum.

Vi fick ett snabbt och summariskt svar. Uppmuntrade av detta frågade vi om tips på vart man kan vända sig för att gå vidare med frågan. Detta var för över ett år sedan. Under hösten/vintern gjordes en ny förfrågan till handläggaren som hade svarat oss. Då inget livstecken kom mejlade vi direkt till Dalarnas Museum. Samma respons även här, varför vi återigen förnyade vår fråga i början av juli i år. Tyvärr måste vi även denna gång konstatera att vi möts av en total tystnad!

Jag arbetar själv inom offentlig verksamhet med ett krav på en svarstid av fem arbetsdagar i motsvarande fall. Jag vet att det inte alltid är lätt att motsvara förväntningarna. Men att inte ens idas svara att man inte hinner eller kan svar – det är ändå anmärkningsvärt.

Bosse i Lenas-gården

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare