Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wennås och Brysselresan

Annons

Jag har hört att folkpartisten/liberalen Lars Wennås, från Rättvik, som härförleden hade en skrytartikel i tidningen att han varit till Bryssel (säkert på skattebetalarnas bekostnad - alltså vår bekostnad) i landstingets styrelse och röstade ja till 600 000 kronor till Dalhalla.

Så hanterar en folkpartist våra skattepengar och att sossarna och vänstern skulle driva igenom pengarna var väl inget att vänta eftersom de aldrig kunnat hantera skattepengar i landstinget.

Jag vet inte vad en operation av enklare typ kan kosta, men 600 000 kronor är stora pengar.

På landstingets kontor i Falun upplyste man mig också att Gunilla Barkar röstat för 600 000 kronor till Dalhalla av landstingets skattepengar, men hon har ju redan varit i blåsväder eftersom hon inte kan hantera våra skattepengar.

Vad Barkar tycker spelar ingen roll då hon lämnar skutan men jag vill gärna höra Wennås kommentar och här gäller det att inte smita undan med några undanflykter.

Heder åt politiker och partier som också i media vågar stå för att man röstat nej till anslaget.

Ni måste sluta att skicka pengar till allt och alla. Moderaterna hade nyligen en annons och den sa så mycket så att man blev förbannad på sossar och vänstern och deras politik.

BOJO

Mer läsning

Annons