Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilda Vansbro ännu vildare

Annons

Länge såg det ut som att den tidigare Vilda Vansbro-veckan i sommar skulle minimeras till en dagsaktualitet. Men sedan entusiasterna i Vasbro-veckan gett offentlighet åt arrangörernas bristande ekonomiska möjligheter, började det hända saker.

- Ja, både kommunen och Vansbrosimningens ledning kontaktade oss och undrade om vi inte tillsammans kunde göra något för att utöka programmet, säger Anneli Hultgren Olsson, en av tre entusiaster i Vilda Vansbro.

Förutom fredagens familjeaktiviteter utvidgas nu programmet till att också omfatta torsdagskvällen, då det blir en rad olika aktiviteter vid Vansbrosimningens målområde, Plasket.

Mora-trubaduren Chrille Finzén och tjejgruppen Cattastrof kommer att underhålla och de ansvariga för Lindesnäs-danserna sätter upp ett krögartält för höja nöjestemperaturen.

- Tillsammans med fredagens och lördagens tornerspel, besöket av Sigtuna messingssextett och Hela Flottaren gungar blir underhållningsutbudet ändå bra under veckoslutet då Vansbro präglas av simmarnas besök, tycker Anna Jobs-Bender och Magnus Lindholm i Vilda Vansbro-gruppen.

CHRISTER GRUHS

Mer läsning

Annons