Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem är egentligen kejsaren?

Annons

Svar till Roy Lundgren,

PRO och s:

Jag försöker finna någon förnuftig logik i Roy Lundgrens inlägg mot mig, men blir mest förvånad över tankepiruetterna. Efter Beyer-skandalen ska min trovärdighet ha minskat till noll.

Det är efter Beyers "ringholmare" som Roy påminns om Kejsarens nya kläder. Det i mitt tycke ologiska är att Roy utser mig och inte Beyer till Kejsaren.

Roy gräver i historien och kräver plötsligt och oväntat mig på en ursäkt med anledning av den nyligen avslöjade Beyer-skandalen.

Kan det vara så enkelt och primitivt att Roy Lundgren (s) har tagit sig an uppgiften att framföra följande onyanserade budskap: "Den där Lindström är inte ett dugg bättre än Beyer, utan snarare av samma sort"?

I sådana fall säger det mer om Roy Lundgren än om Ronny och mig tillsammans!

För läsarnas del vill jag göra klart att jag aldrig har efterfrågat någon ursäkt av Ronny Beyer. Trots hans förtal av mig.

Däremot trodde jag i min enfald att någon styrelseledamot i Seko-Dalarna eller aktiv socialdemokrat i kommunen skulle kontakta mig, kraftfullt ta avstånd och agera utifrån det som har hänt. Inget av detta har fram till dags datum skett.

Ola Brossbergs korrekta agerande och uttalanden i affären har som jag uppfattat det enbart skett i egenskapen av anställd ombudsman i Seko.

Efter ett telefonsamtal har jag också fått klart för mig att Ronny Beyer har fortsatt stort stöd hos sina partikamrater i det socialdemokratiska partiet.

Olika stöduttalanden till Ronnys fördel skulle ha uttalats av bland andra Ola Brossberg och arbetarkommunens ordförande Kenneth Persson på ett valupptaktsmöte nyligen.

Av den anledningen så kanske Roy Lundgren (s) borde prioritera om sitt engagemang, skrivlusta och dyrbara tid och koncentrera sig på en redan internt serverad (s)oppa.

LEIF LINDSTRÖM (V) SEKO-MEDLEM OCH FÖRHOPPNINGSVIS FRAMTIDA PRO-ARE

Mer läsning

Annons