Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vår största mottagare av socialbidrag

Annons

Vad bra av TV4 att granska kungen och hans förehavanden.

Det är dags att sluta och krusa för kungligheterna. Monarkin får 100 miljoner av våra skattepengar, hälften gick tydligen till kungafamiljens utgifter, alltså apanaget, och dessa pengar redovisas inte!

Det är tydligen en hemlighet. Är detta någon gammal kvarleva som inte ska kunna ändras på? Det får vi verkligen inte hoppas.

Det är bra lustigt. Kungafamiljen är enligt min åsikt vår största "socialbidragstagare". De får sitt bidrag för att kunna hålla hovet vid liv, och sig själva. I "Kalla fakta" redovisades uppgifterna att kungen bedriver företag och att det är förbjudet för honom enligt grundlagen. Men ändå verkar ingen bry sig i detta. Det är tydligen när det kommer upp i media, då kan det ifrågasättas.

Tänk om det hade varit en vanlig socialbidragstagare, då hade den inte kunnat få göra likadant. Ska kungen tjäna pengar på affärer och affärsverksamhet så ska apanaget minskas, det är min åsikt.

Nä, det är dags att avskaffa monarkin. Låt oss få till en folkomröstning om monarkin, visar det sig att svenska folket vill ha monarkin kvar så gärna för mig. Då har vi skattebetalare i alla fall fått visa vad vi tycker.

LÄNGE LEVE REPUBLIK!

Mer läsning

Annons