Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vänsterkartellens rorsman

Annons

Den 19 december skickade Ken Swedenborg (KS) ett brev med fyra maskinskrivna sidor textmassa till landstingsfullmäktige, landstingsfullmäktiges presidium, landstingsstyrelsen och landstingsjuristerna. Efter betänketid över julhelgen skickade (KS) den 27 ett nytt brev till samma adressater. Breven finns diarieförda på landstinget.

Innehållet i breven går ut på att KS vill att partistödet till Dalarnas sjukvårdsparti ska sättas in på ett postgirokonto som (KS) själv har kontroll över. I det senare brevet skriver (KS) att om det behövs mer upplysningar i juridiska frågor så kan man kontakta jurist Christer Dysholm på angivet telefonnummer.

För (KS) är ingenting omöjligt. Kraven på spår av utbildning och yrkeserfarenhet vare sig det gäller att vara majoritetsråd eller jurist i KS vänsterkartell är inget som bekymrar (KS). Hans agerande blir allt värre och närmar sig steg för steg den punkt där väl till och med Alf Johansson och Ingalill Persson inser vem de tagit i båten. Inte var det väl den rorsmannen vänsterkartellen hade tänkt sig?

Stackars landsting!

BERNDT EKSTRÖM, (M)

Mer läsning

Annons