Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya framgångar för Michelle i ryttartävlingar

Med Vanilla F tog Michelle Cranning Hillgren två segrar och en tredjeplacering på hinderhöjden 130 centimeter, i konkurrens med Europas bästa juniorer. Det blev också tävlingarnas enda svenska segrar så det var extra roligt för henne att höra svenska nationalsången.

Annons

Michelle Cranning Hillgren hade fina framgångar i helgens tävlingar i Danmark.

I helgen var det en internationell tävling för junior, Young rider och senior i Uggerhaalne, Danmark.

Udermus, Musse, och Michelle Cranning Hillgren var uttagen till landslagsuppdrag via Svenska Ridsportförbundet och gjorde den debuten med bravur. MIchelle var i Danmark redan för några veckor sedanoch tjuvtränade och lyckades då vinna en 140 Grand Prix, på Baltic Cup i Fredensborg och ta flera fina placeringar i kringklasserna.

Nu i Uggerhaalne lyckades hon också bra och gjorde bästa svenska resultat i Nationshoppningen genom ett nerslag per omgång och när Nations Cup var över landadelaget på tredje plats totalt. I laget förutom Michelle så red André Brandt, Erik Dahnelius och Wilma Heie.

I juniorernas Grand Prix hade hon två nerslag, två pet, men blev ändå bästa svenska på det och totalt åtta i klassen.En mycket väl genomförd debut.

Med Vanilla F tog hon två segrar och en tredjeplacering på hinderhöjden 130 i konkurrens med Europas bästa juniorer. Det blev också tävlingarnas enda svenska segrar.

Mer läsning

Annons