Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilar på drift

Under natten mot tisdagen stals en bil på Järnvägsgatan i Vansbro.
På tisdagsmorgonen påträffades en stulen bil dikeskörd vid infarten till Bäckdalens återvinningsanläggning norr om Vansbro.
Polisen utesluter inte att de två händelserna kan ha ett samband.

Annons

Bilen som stals på Järnvägsgatan var en röd Volvo 855. Stölden har skett någon gång mellan klockan 21.00 på måndagen och 06.00 på tisdagsmorgonen.

Bilen som anträffades  på tisdagsmorgonen vid Bäckdalen mellan Vansbro och Äppelbo hade anmälts som stulen i Norge.

På tisdagsmorgonen anträffades bilen som av okänd anledning hamnat i diket på vägen in mot Bäckdalen. Den visade sig senare att den var anmäld som stulen i Trysil i Norge. Föraren och eventuella passagerare hade lämnat platsen. Bilen saknade registreringsskyltar.

- Det går förstås inte att utesluta att det kan finnas ett samband mellan den dikeskörda bilen och bilen som stals i Vansbro, säger polisens presstalesman Stefan Dangardt.

Nu har det även visat sig att det skett en stöld av ett släp med en båt samma natt i Lima. Även den stölden misstänks kan ha ett samband med bilen som anträffades dikeskörd mellan Vansbro och Äppelbo på tisdagsmorgonen. En stor vit bil har iaktagits när den dragit ett släp med en båt nära brottsplatsen. Det stulna släpet och båten har anträffts cirka tre mil från brottsplasen. Den bil som stals på Järnvägsgatan i Vansbro anträffades vid 16-tiden på tisdagen i Sunne. En person greps där misstänkt för stölden, drograttfylleri och narkotikabrott.

Mer läsning

Annons