Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välrakad och utskälld på akuten

Annons

Jag var tvungen att besöka akuten på grund av en tilltagande smärta i bröstet. Jag kom till akuten nyrakad med doft av rakvatten.

Döm om min förvåning när jag blev utskälld efter noter på grund av mitt rakvatten. När jag vaknade på morgonen efter rakning och dusch visste jag inte att jag skulle vara på akuten en timme senare, min förklaring var inte tillfredsställande för damen i luckan så jag vill uppmana övriga personer som besöker akuten: Bli inte akut sjuk när du rakat dig.

Vidare kan jag skriva här om hur sjukvården inte fungerar. I februari månad fick jag remiss för operation i Ludvika. Jag väntade på en kallelse som inte kom. Jag ringde upplysningen och skulle få besked som inte kommit till juni månads utgång.

Vid förnyat samtal fick jag besked att operationer gjordes inte under juli månad så jag väntade till september innan jag ringde igen. Besked skulle komma snarast.

Nu är det december och inget svar har dykt upp än. Jag vill gärna veta av politikerna Ingalill Persson eller Alf Johansson var garantin tog vägen som ni skryter om? Fastnade den på ert julbord häromdagen?

Tacksam för svar efter nio månader med värk.

RAKVATTENSMARODÖREN

Mer läsning

Annons