Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad står Morafestivalen för

Annons

Jag undrar vad Morafestivalen står för? Är det bara ett uttryck? Är detbara ett namn taget ur luften? Jag trodde det var en festival för oss Morabor? Förr var det nog så, men nu har det ju spårat ur fullständigt!

Det mesta som sker där nere är ju bara i rent kommersiellt syfte, alltså att ett visst antal personer ska skinna oss medborgare på en massa pengar! Jag kan inte komma på något annat. Jag har inte träffat på någon över trettio år som har gillat årets upplägg! En massa fulla snorungar som tränger sig och beter sig ohyfsat och som knappast är arton år!

Vart tog Vasaloppstältet vägen, var det för dyrt? Ska man gå ut och kissa kommer man ju inte in igen? Priserna på ölen ska vi ju inte ens prata om, festivalpriser ... festival för arrangörerna ja, men inte för oss som ska betala 50 kronor för en burk starköl! och hör och häpna, helt otroligt har ni arrangörer mage att också ta 50 kronor för en burk mellanöl, är det lagligt? 15 kronor för en 33 cl cola, festivalpriser, jo jag tackar jag, fortsätter det så här så kommer det att självdö och ni kommer att få en massa "drägg" där nere med en massa ungdomsfylla, är det det ni vill? Uppmana att ungdomarna i Mora kommun ska gå omkring redlösa och bete sig som svin, de har ju redan dragit i sig ett antal öl hemma innan.. Men om vi vuxna vill börja kvällen i tältet är vi ju barskrapade innan vi har hunnit hitta nåt ställe att sätta ner rumpan på! Vi vill ju sitta och mysa ochinte stångas med en massa fulla "drägg"!

Öppna ett till tält till nästa år, ett för vuxna och ett för "drägget"! Jag går inte ner och fårinnehållet utspillt över mig av någon redlös 16-åring nästa år!

Öppna ett vuxettält där vi kan sitta och mysa och dansa till ett vanligt dansband och servera ölen till humana priser ur plastglasen, ni kommer att tjäna på det i längden. Jag lovar...

Tack för ordet

LARS

Mer läsning

Annons