Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad händer i kommunen?

Annons

Det är något som inte står rätt till i Hedemora kommun i dag. Många anställda mår mycket dåligt på sina arbetsplatser, de anställdas åsikter tas inte till vara, politisk och tjänstemannaledning vet alltid bäst.

Denna oförmåga att lyssna på sin personal visar sig tydligast just nu inom vård- och omsorgsförvaltningen, men samma tendenser finns på de flesta av kommunens förvaltningar.

q Inom vård- och omsorgsförvaltningen hoppade en arbetsgrupp bestående av enhetschefer av sitt uppdrag i samband med utredningen om ny ledningsfunktion inom äldreomsorgen.

q Hemtjänstgruppen i Vikmanshyttan känner sig överkörd i den utredning som pågår om gruppens framtida hemvist.

q Personalen på Munkbohemmet protesterar mot den som de tycker orimliga arbetssituation som de har, något gehör för sina synpunkter tycks de ännu inte fått.

q Det är oroligt bland personalen på Gussarvsgården omkring den omorganisation som pågår då äldreboendet omvandlas från särskilt boende till ordinärt boende.

q Ekonomen har sagt upp sig från sin tjänst efter endast en kort tids anställning.

Vad gör den politiska kommunledningen åt den uppkomna situationen. Den kommunledning som alltid skryter över vilken bra kommun Hedemora är att bo och verka i.

Men dessa uttalanden gäller tydligen inte den egna personalen.

HGJ

Mer läsning

Annons