Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upp till kamp för pensionerna!

Annons

Årets budget är nu klar. Sverige är ett land av världens bortskämdaste barnfamiljer. Nu höjs barnbidrag med mera. Oj, vad synd det är om dessa stackare.

Så höjs bensinskatt och bensinpris, som i detta land redan är de högsta i världen. Så höjs elavgifter och säkert mycket mer.

Halva svenska folket måste vara tokiga som röstar för detta. Se på sossarna, hur de ställt till i Sverige. Och vänsterpartiet, och inte minst detta vansinniga idéernas miljöparti. Ut med dessa tre partier vid nästa val.

Pensionärer vakna upp!

Gör som barnfamiljerna, som klagade så enormt i kvällstidningarna. De fick mycket mothugg, med full rätt, men de blev ju bönhörda. Så nu är det väl vår tur, eller hur?

Inte med ett ord vi nämns i någon budget. Det var vi som byggde upp landet, och som många nu helst ser dö så de slipper betala ut pensioner.

Rika barnfamiljer behöver inga barnbidrag. Och kapitalistpensionärer klarar sig bra. Beskatta dessa lyxbåtar som far som vidunder på somrarna.

Arbetarna får höjda löner, med all rätt, men vi får ingenting. Var tar vi vanliga penionärer pengar till allt som höjs? Svara på det!

Den tid vi har kvar, har vi också rätt att leva som alla andra, och inte med en struntsumma varje månad. Kom ihåg det, ni politiker.

FÖRBASKAD PENSIONÄR

Mer läsning

Annons