Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upp till bevis, Ken!

Annons

I torsdags tvingades jag besöka akuten i Ludvika igen på grund av hjärtproblem. Jag blev även denna gång fantastiskt professionellt och vänligt mottagen, och kunde efter ett par timmar åka hem med ett hjärta som gick i takt igen.

Tack Anne-Sofie, Kerstin och alla andra för er skickliga hjälp och framförallt för ert otroligt vänliga och empatiska bemötande! Jag blir både ledsen och förbannad när jag tänker på att ni måste arbeta "med yxan hängande över huvudet", det vill säga utan att veta hur länge er verksamhet får vara kvar! Det är bedrövligt!

Så, kära Ken! Nu är det dags att du börjar infria dina löften inför valet! Sluta ägna din tid åt trivialiteter som 120000 i partistöd, oppositionsrådsposter, partiordförandeposter och brevskrivning. Sätt igång och arbeta med det du blivit vald till, nämligen att rädda våra småsjukhus i Dalarna!

Allt annat är oväsentligt och tar tid och kraft från den övergripande uppgiften, att se till att våra hundratals miljoner i skattepengar används för att ge oss landstingskunder en god service och trygghet för den producerande sjukvårdspersonalen.

Hjälp till att rensa ut byråkrater och dyra konsulter och ersätt dem med kvalificerad vårdpersonal! För det var väl det du ville före valet?

LARSA S

Mer läsning

Annons