Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Ungmoderaaaters" uppförande

Annons

Bara för att den borgerliga alliansen med "moderaaaterna" i spetsen tagit över och styr Sverige med tron att de är de nya frälsarna, tycks en massa "ungmoderaaater" tro att de kan bete sig hur valpigt som helst.

Ta bara det där i Göteborg. I stället för att respektera att det finns arbetsmarknadsparter så springer de omkring och uppför sig på ett sådant vis att man börjar fundera över hur det ligger till med den intellektuella begåvningen. Det är sådana representanter som inget annat gör än att spä på debatten om politikerföraktet.

Detsamma gäller "ungmoderaaaterna" här i Dalarna. De uppvisar ett sådant förakt mot arbetstagarna att man inte tror att det är sant. Spydiga, sarkastiska och arroganta är de, precis som den mediebild är över hur man inte, ska agera när man fått i uppdrag att fungera som politiker. Fast i det här fallet handlar det mer om att leka ansvarstagande.

När man inte ens vet hur man stavar till hövlighet, respekt samt god uppfostran. Det är oerhört smaklöst att agera på det viset de nu gör.

Sedan börjar jag att fundera över hur det kan komma sig att folkpartister tycker att det är okej att samarbeta med sverigedemokraterna. Är det att vara liberal? Det kanske Rolf Högberg kan svara på som agerar populistiskt och utger sig för att vara socialliberal, när han i själva verket inte är något annat än en batongliberal.

CALLE SVENSON (S)

Mer läsning

Annons