Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tsunamin klädde av makten

Annons

Efter en massiv kritik mot regeringens katastrofberedskap meddelar vår stadsminister att han och ingen annan bär ansvaret för det hela. Ingen ska avgå, definitivt inte Persson. Hur tar han då sitt ansvar?

Vår utrikesminister låter meddela att hon definitivt inte kommer att avgå men hon tycker att man bör granska resebolagen. Det är mer deras fel - de enda på plats, som efter vad man hörde jobbade skiten ur sig.

Efter ett antal veckors betänketid vaknar sossarnas diplomaternas diplomat, ambassadören i Brasilien,upp och konstaterar att det är den enskilde individens fel. Åker man utomlands på semester får man skylla sig själv!

Det synsättet från en ambassadör förklarar troligen varför det inte hände något i rimlig tid från regeringens sida.

Hur kommer det sig att det finns så många socialdemokratiska väljare, när man ser ett sådant beteende från våra politiska toppar?

En elit som inte lever efter samma regler som vi andra, som inte tar det ansvar de har betalt att ta, utan hänger sig kvar vid makten med näbbar och klor.

Ni socialdemokratiska väljare, varför inte i protest byta parti? Inte något stödparti, om ni inte vill rösta borgerligt av någon anledning så varför inte junilistan för att få ett nytt vågmästarparti.

Eller rösta blankt, skänk en röst till det parti ni inte ville ha, men ni visar att jag röstar. Mende politiska partier, med representanter som finns,duger inte!

Det är dags att i det här valet visa makthavarna vem som egentligen bestämmer: Väljarna!

LASSE ALÉX

Mer läsning

Annons