Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre fall av misshandel under cruisingkvällen

Annons

Framåt midnatt blev det stökigt på sina håll under cruisingkvällen och tre fall av misshandel, stöld och skadegörelse har rapporterats till polisen.

Strax före midnatt rapportrades två fall av misshandel vid OK/Q8 på Järnavägen. Vid det första fallet har en okänd man anmälts för misshandel sedan han slagit en av SHRA:s klubbmedlemmar. Den okände gärningsmannen var i färd med att välta och sparka sönder soptunnor vid OK/Q8 när han uppmanades att sluta av en medlem från arrangörsklubben. Den okände övergick då till att rikta sin ilska mot vittnet som fick ta emot ett kraftigt knytnävsslag mot ansiktet. Den misshandlade fick även sina glasögon sönderslagna.

Vid nästa misshandel var det en ung oidentifierad kvinna som utförde misshandeln. Kvinnan hade attackerat en kvinna från Äppelbo och då en yngre man försökte att gå emellan fick han ett slag i ansiktet av den unga kvinnan.

Utanför systembolaget inträffade nästa incident. Där har en 25-årig man från orten misshandlat en 29 årig man och dennes mor. 29-åringen fick fläskläpp och hade även bitmärken i den högra handen. Kvinnan kunde uppvisa flera skrubbsår efter misshandeln. Polis grep 25-åringen som fördes till polisstationen där han fick sova ruset av sig. Han har därefter förhörts och misstänks nu för misshandel.

Även ett fall av stöld och skadegörelse har rapporterats. Vid Shell /Telekiosken stals en elektrisk kombinerad kyl/värmebox och vid Statoil har en fönsterruta krossats samt en större skylt med prisuppgifter slagits sönder.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som iakttagit något som kan sättas i samband med händelserna under kvällen.

-Det här är verkligen tråkigt, säger Andreas Hansson, ordrörande i SHRA Vansbro-Äppelbo.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons