Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tonårsduo misstänks ha stulit TV-spel för 8 900 kronor – ska ha fångats på film

Två tonårspojkar, från Hedemora och Borlänge kommun, har åtalats misstänkta för att ha stulit 34 TV- och dataspel för 8 912 kronor från en butik i Borlänge.
Tonåringen från Hedemora erkänner brott medan Borlängeynglingen förnekar brott.

Annons

Två tonårspojkar, från Hedemora och Borlänge kommun, har åtalats misstänkta för att ha stulit 34 TV- och dataspel för 8 912 kronor från en butik i Borlänge. Obs: Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

De båda tonårspojkarna är bosatt i Borlänge respektive Hedemora kommun. De har nu åtalats vid Falu tingsrätt misstänkta för stöld. Hedemoraynglingen åtalas även misstänkt för ringa narkotikabrott.

Enligt åtalet ska de båda tonåringarna, den 4 januari i år, ha stulit sammanlagt 34 TV- och dataspel från en butik på Norra Backa i Borlänge. Värdet på spelen ska ha uppgått till sammanlagt 8 912 kronor.

Som bevisning lägger åklagaren bland annat fram filmer från övervakningskameror som ska visa stölden samt beslagsprotokoll som ska bevisa att spelen hittades i Hedemoraynglingens väska.

Tonåringen från Hedemora kommun erkänner brott medan tonåringen från Borlänge kommun förnekar brott.

Tonåringen från Hedemora kommun ska även, den 13 januari i år, ha brukat hasch eller annat cannabispreparat, som är narkotikaklassat. Han erkänner även detta brott.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Mer läsning

Annons