Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tokvänstern i landstinget

Annons

Svar till Karl Erik Anestedt,

den 13 januari:

Jag vill tacka Anestedt för hans uppskattning av mitt engagemang för verksamheten på Ludvika lasarett och jag gläds åt hans nya insikter i att det behövs flera landstingspolitiker från Västerbergslagen i den kampen. Hittills är det bara Göran Engström, centerpartiet, och jag som kämpat med fullt stöd av våra partier.

Min fråga till Anestedt om han kände någon sosse som är beredd att hjälpa till lämnade han obesvarad och jag tolkar tystnaden som att han inte känner någon. Lyckligtvis, Anestedt, så har vi ingen från tokhögern i landstinget och hittills har vi heller inte haft någon från tokvänstern representerad.

Får däremot Ken Swedenborg som han vill och som jag varnat för och som Ken själv bekräftar i dagens alla tidningar i Dalarna så har vi snart en ur det gänget på plats i landstinget med hjälp av vänsterkartellen.

Det sker på nästa landstingsfullmäktige då Dysholm från Hörken ska ersättas med marxisten Birger Hansson. Vi i alliansen håller helt rent åt höger och det vore bra om också Anestedts partikamrater i vänsterkartellen gjorde sitt för att hålla rent åt vänster. Det skulle vara ett mycket viktigare demokratiseringsinslag i landstinget än att som Anestedt förespråkar behålla 130 helt onödiga politiska uppdrag varav uppdraget som majoritetsråd är det mest onödiga.

BERNDT EKSTRÖM, (M)

Mer läsning

Annons