Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tipspromenader samlade nära 500

Annons

Närmare 500 starter har noterats i de tipspromenader som Friluftsfrämjandet arrangerat under maj.

Tipspromenad i samhället har varit samlingsnamnet för de promenader som främjandet arrangerat på åtta olika orter i kommunen. Banorna har varit ungefär tre kilometer långa.

Antalet starter har uppgått till 47 stycken i Björbo, 56 i Dala-Floda, 126 i Mockfjärd, 79 i Djurås, 13 i Kyrkbyn, 62 i Bäsna, 51 i Djurmo samt 47 i Sifferbo.

Vinnarna är i Djurmo: Siv Thorslund, Gustav Thorslund, Hans Rolands och Ingela Rolands. I Sifferbo: Kerstin Kjellman, Ulla Svenn, Bo Hagman och Barbro Herou. I Djurås: Britt-Marie Dahl, Nina marklund, Kerstin Pettersson, Gerd Mörth och Christina Bjurelid. I Kyrkbyn: John Isacsson, Maggie Malm, Kerstin Bergman, och Anna Bredesson. I Björbo: Carina O. Erkers, Veronica Olsson, Sara Eriksson och Britt-Marie Grönbergs. I Dala-Floda: Elin Kjellersson, Annelie Kjellersson och Anette Bertilsson. I Mockfjärd. Maria Forslund, Irene Gruhs, Christina Lindblad, Anette Bertilsson och Sonja Hellman. I Bäsna: Matte Carlsson, Olle Sönnert, Willi Müller, Ann Karlsson och Annelie Nordman. Dessutom tillkommer en utlottning av priser för dem som har deltagit i alla fem tipspromenaderna.

Mer läsning

Annons