Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tillsammansskapet har valt sin nya styrelse – tre ledamöter från Dalarna

Nyligen höll förbundet Tillsammansskapet kongress. Förbundet har lokalgrupper i fyra dalakommuner.
Under kongressen valdes dalarepresentanterna Fredrik Hallor, Johan Bergman och Casper Karlqvist in i förbundsstyrelsen.

Annons
Förbundet Tillsammansskapets styrelse innehåller ett par dalanamn, nämligen Fredrik Hallor, Johan Bergman och Casper Karlqvist. Här är styrelsen, uppe från vänster: Casper Karlqvist, Elin Morén Kruth, Lena Martinsson och Thomas Andén. Nere från vänster: Johan Bergman, Alaa Bukhari, Fredrik Hallor, Johanna Pira och Mikael M Karlsson. Saknas på bilden: Yvonne Thunborg.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Politiskt parkhäng anordnades i Borlänge – vill skapa ett alternativ till Almedalsveckan

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

Här är de bästa utsiktsplatserna i Dalarna – och ett flertal mäktiga vyer i närbelägna län

SÅ KÖPER DU PLUS

Förbundet Tillsammansskapet har hållit sin andra kongress i Norrköping. Tillsammansskapet beskriver sig självt som ett förbund som arbetar mot sociala och ekonomiska orättvisor. Förbundet har ett 30-tal lokalgrupper i hela landet och i Dalarna finns det lokalgrupper i Borlänge, Falun, Hedemora och Smedjebacken.

– Det bästa med kongressen var att få möta människor från hela landet som alla engagerar sig för att göra sitt lokalsamhälle bättre och mer rättvist. Att tillsammans planera hur vi under valåret kan organisera oss för att se till att samhället blir bättre för alla och inte bara några få var också en höjdpunkt, säger Casper Karlqvist från Tillsammans Borlänge i ett pressmeddelande.

En ny styrelse valdes under kongressen och flera av ledamöterna kommer från Dalarna. Fredrik Hallor, Johan Bergman och Casper Karlqvist fick alla förtroendeposter i Tillsammansskapets styrelse. Fredrik och Johan har sedan tidigare varit kassör respektive ledamot i förbundets styrelse, medan Casper blev nyvald.

– Vi har sedan en tid tillbaka jobbat med tusen bra idéer för ett bättre Sverige för alla, vi beslutade bland annat att nu när valarbetet drar i gång utveckla det och än mer förena sociala kamper för att på så sätt få reda på vad vi ska jobba hårt för de kommande fyra åren, säger Johan Bergman i pressmeddelandet.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Mer läsning

Annons