Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till minne: Peter Hultberg

Annons

Ibland händer det som vi inte vill ska hända. Peter drabbades av en sjukdom som ingen än idag kan bota. Tyvärr medförde det att han gick bort alltför tidigt, men Peter lever kvar i våra minnen.

Han representerade omtänksamhet, osjälviskhet, hjälpsamhet och vänlighet, vilket varit till stor glädje i vår familj. Det är många som fått ta del av hans personlighet - barn och ungdomar inom idrotten, vänner, hyresgäster och andra, vilka alla uppskattat vänskapen och umgänget med Peter.

De värderingar och det ideella arbete han stod för är något som vi alla bör ta till oss och försöka leva efter. Han ställde alltid upp och hjälpte till. Även när hans hjälp inte efterfrågades såg han alltid när hans insats behövdes.

Hans lättsamma sätt med en humoristisk grundsyn och nära till skratt gjorde att människor i hans omgivning gillade honom.

Peters ideella insatser inom idrotten har gjort att många barn och ungdomar under drygt 30 års tid givits möjlighet att delta i idrott i en kamratlig miljö. De insatser han gjort under många år för att stödja andra är ovärderlig och kommer att ge oss alla ett positivt minne för livet.

Vi saknar Peter.

familjen Sahlander

Mer läsning

Annons