Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack Brage,för ännu ett miserabelt år!

Annons

Ännu ett fotbollsår har gått och vi som älskar (älskat) har återigen fått ta stryk under säsongen. Och med tanke på det som skett hittills på värvningsfronten så är det lika gott att lägga IKB-halsduken i soporna och köpa en bussbiljett till Falun!

Såg i BT att Lasse Eriksson endast behövde en forward, sedan skulle truppen vara komplett. Hur i all världen kan den vara det? Brage hade i fjol en fruktansvärt tunn trupp och från denna har till exempel Jörgen, Johan Persson, Johan Matsson, Lundevall(?), Magnus Helin, Mattias Pettersson med flera försvunnit.

Tillkommit har några B-spelare från till exempel Mora, ändå är truppen komplett enligt Eriksson?

Vilka ambitioner har IKB egentligen? Eller är det några likadana supervärvningar som i somras från USA på G? Inte ens urbrageiten Jimmy Rajala lyckades ni få till laget trots att han nu flyttat hem.

Nej, det har klankats på LIF i dessa tider, men IKB är faktiskt ett snäpp värre angående misskötsel av klubben.

Se till att sopa bort dessa tomtenissar som styrt IKB till den katastrof (div IV) som klubben är i dag!

Vilken är centrallinjen nästa år? Kan det vara Gurra i mål - Peter Uhlbäck, Tommy Österberg, Lasse Eriksson bak - Kent Hagberg, Tony Lazlo på mitten - Johan Hällman, Thomas Nilsson, Ronny Söderström framåt? För detta är väl de enda som snart finns i klubben förutom de 15-åringar som ni värvat, från Forssa BK (Fy, fy så gör man väl inte?)

Nej, kära IKB-styrelse, nu går jag och mina kamrater och lämnar in våra Brageprylar till återvinningen och åker sedan till Falun hädanefter och hejar på Johan, Jimmy, Sjöö och grabbarna!

FÖRE DETTA IKB:ARE

Mer läsning

Annons