Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverige är inte till salu

Annons

Våra folkvalda politiker har svikit oss och missbrukat det förtroende vi gav dem vid förra valet. Vid votering i riksdagen (förra mandatperioden), såldes Sverige ut till EU. Man röstade för att lämna över all makt till EU med undantag för regeringsformen. Sveriges grundlag är snart ett minne blott.

Vart tog svenskarnas urgamla rätt "att sig själv beskatta" eller "all makt till folket", vägen? Är det detta arv vi ska lämna över till kommande generationer svenska medborgare? Otänkbart för de flesta. Sverige är på väg att bli en liten stat i Europas förenade stater.

Faktum kvarstår att det bara fordras ytterligare ett riksdagsbeslut och våra folkvalda har sålt ut Sverige. Var det detta som förespeglades oss vid inträdet i EU? Nej och åter nej! Man lovade att skapa fred i Europa, arbete åt de flesta, billigare mat, hälsosammare klimat med mera.

Sittande riksdag kan, med bara en knapptryckning, sälja ut Sverige. Tänk på detta folkvalda politiker: Ändra inte våra grundlagar, svenska folket bör först få säga sin mening.

GEORG HOLMQVIST, GAGNEF, SYMPATISÖR MED JUNILISTAN

Mer läsning

Annons