Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svårt för Tunabro att stå emot Sao Carlo

Annons

Målvakten i IF Tunabro, Kristian Bergkvist, hade inte mycket att göra under matchen, utan kunde lita på backlinjen som stod för ett lysande försvarsarbete.

Bergkvist var på väg att rädda en poäng åt sitt lag när han efter tio minuter in i andra halvlek räddade en straff, som han hade orsakat själv.

Under första halvlek stod matchen och vägde och inget av lagen hade egentligen någon direkt målchans.

Tunabro hade en halvchans, där innermittfältaren Robin Linna fick på ett skott, som gick utanför.

Den största delen av spelet ägde rum på Tunabros planhalva, som hela tiden jobbade hem bra. De släppte inte fram de brasilianska spelarna som tekniskt sett är ett bättre lag.

Under andra halvlek fortsatte den brasilianska dominansen, men efter en kvart in i andra halvlek fälldes Christoffer Berglund i straffområdet och domaren blåste straff.

Oscar Lennerhag lade upp bollen på staffpunkten, men målvakten räddade straffen som var lätt för målvakten att läsa.

Efter det fick Tunabro allt svårare att stå emot Sao Carlos attacker och när det återstod tre minuter av matchen gjorde Sao Carlos Felipe Toledo 1-0. Och bara någon minut senare kom nästa mål och matchen var avgjord. Målskytt var Allan Zuzi.

IF Tunabros förstetränare är trots förlusten nöjd med lagets insats.

- All heder åt grabbarna som klarade att stå upp så länge. Vi hade bra markeringar och gav dem inte så stora ytor att spela på. Sao Carlo kunde styra spelet bakifrån och hade på så sätt ett övertag.

PETER SÖDERLUND

Mer läsning

Annons