Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svärdsjöliften, Hillersboda

Annons

Här erbjuds hela 7 liftar och 14 nedfarter. I backen hittar du barnbackar, puckelpist, offpist, halfpipe, quarterpipe, big jump och funcrossområde. Du åker med Dalatrafik och bor i stuga eller på vandrarhem. Har du bil kan du även denna årstid koppla på husvagnen och ta den med. Camping finns med gångavstånd till backen.

Är du fegis eller redan har hunnit bryta benet finns det många andra alternativ. Vad sägs om att åka hundspann, häst och släde eller åka på skotertur. Är du en sann fiskare så erbjuds vinterfiske. Och även för dig som inte gillar kylan finns alternativ, ett vedeldat badkar som värmer dig kanske inte vore så dumt.

Glömde du brädan hemma kan du vara lugn, du kan hyra utrustning. Skid- och snowboardskola finns för dig som inte kan åka eller kanske vill lära dig mer. Vill du att det ska gå undan hem kan du hyra spark också, men innan det kan du ta en öl på afterski´n. När kvällen kommer behöver du inte ordna röjarparty i stugan, det fixar värdshuset åt dig. Varje fredag är det krogshow med sjungande servitriser och servitörer. Uppträdande och nöjen kan du räkna med här.

Priser: Dagkort 150 kronor/ungdom (upp till 15 år) och 185 kronor/vuxen (från 16 år)

3-dagarskort 380 kronor respektive 485 kronor

Veckokort 690 kronor respektive 895 kronor

Mer läsning

Annons