Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar direkt: Tidningens uppgift är att granska

Annons

Genom Leksandsdokumentet försökte tidningen ge svar på en del av alla de frågor som supportrar, sponsorer och hockeyintresserade ställt och ställer sig när det gäller LIF:s sportsliga kräftgång på senare år.

För, som det också betonas, den ekonomiska kurvan har pekat i en helt annan riktning än den sportsliga, och Ejendals Arena innebär ett stort lyft för framtiden.

Vi intervjuade ett stort antal personer som hade synpunkter runt vad som gått snett. Att som Benny Astor kalla det "gräva upp gamla surdegar och göra journalistiska scoop av missnöjda och bittra människors åsikter" visar bara på dåligt omdöme från Astors sida, i synnerhet med tanke på den idrottsliga bakgrunden hos många av dem vi talade med.

Tidningens uppgift är att kritiskt granska saker och ting. Det kommer vi att att fortsätta med - att dela ut både ris och ros.

När det gäller sponsorer är det inte meningen att vi ska försköna saker och ting för att underlätta reklamförsäljning. Bättre då att klubbarna lever upp till de löften man ger när kronorna tas in.

CARL-JOHAN GOTHSPORTCHEF, DALARNAS TIDNINGAR

Mer läsning

Annons