Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storvinst på trav till tio lyckliga i Rättvik

Annons

I söndagens V65-omgång i Skellefteå blev det hög utdelning till Rättvik. En kupong, inlämnad hos Statoil i Rättvik, gav hela 111 016 kronor.

– Det var ett andelssytem som vår egen anställde Håkan (Pettersson) knåpade ihop. Kupongen hade tio andelar. Jag vet åtminstone vilka fyra av vinnarna är. Det är några av våra stamkunder, vilket gör det extra roligt, säger Agneta.

Ännu har ingen vinnare bjudit på tårta.

– Men jag har träffat två av dem och talat på telefon med en tredje. De är förstås jätteglada, säger hon.

Den glädjande vinsten kommer efter en tung period för de anställda vid bensinstationen. I december och januari drabbades arbetsplatsen av två väpnade rån. Tre personer sitter häktade misstänkta för rånet i väntan på åtal inom kort.

– Vi får hoppas nu att de tråkigheter som drabbat oss den senaste tiden har avslutats i och med denna glädjande vinst, säger hon.

Den vinnande Rättvikskupongen med tio andelar kostade totalt 630 kronor. Förutom en rad med sex rätt innehöll vinsten 17 rader med fem rätt. Den högsta utdelningen i ATG:s historia är en vinst på 33 miljoner.

– Detta var inte den största vinst vi haft genom åren. För två år sedan vann vi 799 000 på ett annat andelsspel, säger Agneta Sundin.

Mer läsning

Annons