Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storebrors direktiv gäller

Annons

Svar till Calle Svenson,

den 19 januari:

Äntligen! Sossen Calle Svenson (s) låter förstå att landstinget utdelar frikostiga arvoden. Han har naturligtvis socialisten Carin Runeson i tankarna vilken som ordförande i områdesstyrelsen i Västerbergslagen har 183000 kronor för fyra sammanträden under 2005. Ett belopp som är en årslön för en hårt arbetande undersköterska med ansvarsfulla arbetsuppgifter.

Calle Svenson blir rädd och oroad över vad Berndt Ekström (m) skriver. Det är förståeligt eftersom han har den underbara förmågan att kalla saker och ting vid deras rätta namn.

Det är begripligt om Calle Svenson i likhet med de gamla grekerna vill slå ihjäl budbäraren när denne kom med nyheter som inte passade etablissemanget.

När hörde man att någon av Ludvikas socialistiska ledamöter i landstinget höja en röst för Ludvika lasaretts fortlevnad? Aldrig någonsin! Storebrors direktiv gäller som bekant och under resorna från Ludvika till sammanträdena i Falun har vederbörande förlorat rösten.

Calle Svenson har uppenbarligen kännedom om kurser av olika slag. Förhoppningsvis ges tid för s-märkte Svenson att när lugn råder berika sig med några av de kurser han nämner vilket möjligen skulle bidra till något mindre torftiga inlägg i pressen.

BO LINDEBERT

Mer läsning

Annons