Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stoppa sexhandeln med barn!

Annons

Den sexuella handeln, eller child trafficking finns på många ställen i Västeuropa, och barnen kommer oftast från Albanien, Vitryssland, Bulgarien, Kroatien, Ungern, Lettland, Polen, Ryssland, Moldavien, Rumänien, Slovakien och Ukraina. Det är ofta fattiga barn som luras in i branschen med löftet om välbetalt jobb.

Child trafficking är sorgligt tycker jag. Jag förstår inte hur man kan vilja ha sex med ett barn? Tänk på barnen, hur de mår och vilka fysiska och psykiska skador barnet får. Vissa barn i andra länder har det jättesvårt att börja skolan igen eftersom rektorer inte vill ha ett barn i sin skola som blivit sexuellt utnyttjad. Det tycker jag är fel eftersom barnet behöver en andra chans att få börja om på nytt. Det kan även vara jobbigt för familjen för mamman och pappan kan skämmas över barnet och grannarna skvallrar. Jag tycker man ska ta tag i saken bättre, inte bara i Sverige utan även i de utsatta länderna.

Jag förstår inte hur människor kan blunda för något sådant som det här. Det är allvarliga saker. Det utsatta barnen borde även få mer stöd och känna sig uppskattad efter en sådan traumatisk upplevelse. De ska inte behöva känna sig som boven.

Öppna era ögon och hjälp barnen!

OROLIG 16-ÅRING

Mer läsning

Annons