Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stoppa galenskapen!

Annons

Kommentar till "Visionär", 28/7:

Det skrivs massor med insändare med protester över alla häpnadsväckande idéer som kommer fram.

En del blir bara till allmänt åtlöje i pressen och föremål för skriverier från allmänheten innan de faller i glömska; tack o lov.

Hur länge ska dessa personer styra som inte har sunt förnuft och inte kan något om normal ekonomi och hur vi ska få ekonomin att gå ihop?

En budget ska upprättas både kort- och långsiktigt och följas upp.

Tror de regerande att våra företagare skulle finnas kvar om dess styrelse skulle komma med det ena idiotiska förslaget efter det andra?

De anställda skulle sluta. Det går inte i något företag att år efter år pruta på de anställdas förmåner och löner och tro att det företaget kan överleva. Men inom Ludvika kommun går det tydligen bra.

Det var en bra insändare angående simbadet i stadsparken. Tror verkligen styrelsen att någon vettig människa skulle krypa ned i en sådan bassäng till allmänt beskådande när det finns flera fina bad i trakten.

Vilken uppfattning har de styrande om vattnets kvalitet efter några timmar? Vill kommunalrådet Roger Stål krypa ned till beskådande och få en kallsup av detta vatten?

Stoppa omedelbart detta förslag till mer ohälsa i kommunen. Vi har redan för dålig sjukvård och var ska vi ta pengar till fler vårdplatser för dem som kommer att drabbas av nya sjukdomar?

Vi har dessutom inte pengar till underhåll av dylika aprilskämt.

BYT UT INKOMPETENTA I KOMMUNS STYRELSEN

Mer läsning

Annons