Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelbutiken på plats i Konsum

Annons

Det var så sent som i måndags som Konsum började ombyggnationen i butiken för att ge plats åt spelbutiken och hantverkarna var ännu i full gång när de första spelsugna kom för att pröva lyckan på torsdagseftermiddagen.

- Flytten har gått väldigt fort, säger Monica Nilsson som även i fortsättningen kommer att sköta spelavdelningen tillsammans med Dan Herbertsson.

Det var i mitten av februari förra året som Konsum övertog spelbutiken Frukt & Konfekt och redan då stod det klart att verksamheten så småningom skulle flyttas över till Konsum.

- Det känns bra att flytta in hit där det är fler människor i omlopp och det blir även generösare öppettider jämfört med tidigare, säger Monica Nilsson.

Numera är det inte bara spel i alla dess former som sköts av spelbutikerna. Tåg- båt- och konsertbiljetter kan köpas hos ATG-ombuden och försäljningen av olika telefonkort är en starkt växande marknad. En fikahörna kommer att finnas och en annan nyhet är möjligheterna att klämma en eller annan varm-korv i spelhörnan.

Birger Wanke tillhörde premiärkunderna och han satsade en tjuga på sex av torsdagskvällens elitseriematcher i hockey.

- Om mitt tips slår in så blir det drygt 1 100 spänn, sa Birger innan han traskade hemåt för att invänta resultaten via sportradion.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons