Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spångberg inte rädd

Annons

Själv bidrog han med ett skott på mål, en utvisning och sedan skötte han sin huvudsyssla, det defensiva arbetet, med den äran.

– Utvisningen var lite konstig. Visst, jag var där och petade med klubban men så farligt var det väl inte. Men det tyckte domaren och då är det bara att åka och sätta sig.

- Synd bara att vi fick så många utvisningar i andra halvlek. Ett tag var vi fyra i utvisningsbåset. Det gör att det blir lite obalans i laget när så många är borta från isen.

– Men det är klart, det är lätt att bli utvisad när Edsbyn kom i hög fart mot oss i den andra halvleken, tillade han.

Hittills har det bara blivit två oavgjorda matcher för BS i elitserien bland alla förluster.

– Och nu har vi två tunga matcher kvar, Vetlanda och Hammarby. Men det vore roligt om vi kunde vinna någon av dem.

Två ytterligare förluster skrämmer dock inte Kenneth:

– Det skulle inte spela så stor roll för vårt humör. Vi är inställda på åttondelsfinalen nu hela vägen dit och där tar vi det lag vi får.

Det enda han önskar sig inför den är att slippa resa så långt.

Kenneth var mer än nöjd med sin födelsedag. Han var på kurs med jobbet hela dagen och kunde ha mobilen avstängd. Dessutom klarade han ett prov som har med trafiksäkerheten på jobbet som teleoperatör att göra.

Men sömnen natten innan blev kanske inte den bästa:

- Jag fick besök av ett gäng huliganer vid midnatt. De hade rånarluvor på sig och det blev en del stoj. Men jag lyckades känna igen alla utom en. Och det var målvakten Johan Hedberg, som nu spelar för Edsbyn. Det var ett gäng gamla spelare. Gamla förresten, de flesta var yngre än vad jag är.

Lite extra jobb för Kenneth lämnade de också efter sig:

– Husets framsida är full med vita papperstallrikar fastsatta med häftpistol. Så nu ser huset, som är rött, ut som en flugsvamp.

BENGT KARLSSON

Mer läsning

Annons