Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sossar trötta på s-regeringen

Annons

Svar till Ann Beskow & Co, inlägg den 4/1 på ledarsidan:

"Nu har vi tröttnat" säger Ann Beskow & Co. Det gäller rovdjurspolitiken. Men, har vi inte hört orden tidigare?

Jovisst! Gång efter gång har Beskow och hennes socialdemokrater "tröttnat". Det låter så. Ena dagen har hon sällskap av länets (s)-hövding Hultquist och ena dagen med andra sossar.

Och alla har de tröttnat. Tidningens arkiv kan säkert berätta hur många gånger dessa stackars s-politiker tröttnat, men det händer ju inget.

Vilket parti har man tröttnat på? Svar: Socialdemokraterna!

Vilket parti kan ändra på förordningar och lagar så att Beskow och övriga slipper "tröttna" på rovdjurspolitiken hela tiden? Svar: Socialdemokraterna!

Egentligen skulle det inte behöva sägas eller skrivas mera. Det är ju så, gott folk att sossarna i Dalarna har inget gehör i riksdag och regering. Det är där frågorna avgörs. Många gånger brukar sossarna i länet skryta med att de har så goda kontakter i riksdagen och regering så att de slipper motionera och komma med förslag. Var är dessa kontakter nu?

Nej, socialdemokrater i Dalarna, sluta att spela dubbelt som ni gör nu. Att ni tröttnat vet vi. Men säg det rent ut: Vi måste byta regering för att rovdjurspolitiken ska förändras.

Säg det rent ut: Socialdemokraterna i riksdag och regering lyssnar inte på oss socialdemokrater i Dalarna!

GUNNEL SÖDERBERG (M) KOMMUNPOLITIKER MORA ROLF GUNNARSSON (M) RIKSDAGSLEDAMOT

Mer läsning

Annons