Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smörgåstårta på SPF Grangärdebygdens årsmöte

SPF Seniorerna i Grangärdebygden har haft sitt årsmöte på Solgärdet i Sunnansjö. Ett 40–tal medlemmar fick en genomgång av året som gått och fattade beslut om 2018 års verksamhet och styrelse.

Annons
Foto: Anne Unge

Av verksamhetsberättelsen för 2017 framgår att medlemsantalet vid årsskiftet var 217 och att föreningen under året har fått 14 nya medlemmar. Måndagscaféer med föredragshållare två gånger i månaden, luncher en gång i månaden och lite större månadsträffar i slutet av varje månad är exempel på föreningens aktiviteter.

Dessutom genomförs studiecirklar och friskvårdsaktiviteter regelbundet.  Emma Zorn, Mitt Media, att vandra på Camino stigar (Santiago de Compostela) och svampar och lavar är sådant medlemmarna har fått lära sig mer om. Vårens resa gick till Karlstad och Lars Lerins Konsthall. I augusti genomfördes en resa till Hildasholm och båttur med M/S Gustaf Wasa på Siljan.

Anne Unge omvaldes som ordförande liksom ledamöterna Kjell Lundberg, Pia Andersson, Nils Nyström och Inge Hällkvist.  Kvar i styrelsen från 2017 är Göran Karlsson, Mikael Areschoug, Maude Davidsson och Håkan Belin.

Ett stort tack riktades till värdinnegruppen och alla funktionärer som engagerat sig under året. Efter underhållning av Fia Hedberg, som sjöng och spelade Ted Gärdestadlåtar, avslutades mötet med härlig smörgåstårta som stått och väntat i köket.

Anne Unge

Mer läsning

Annons