Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Berndt Persson, Smedjebacken

När försommaren stod som vackrast i blom den 17 juni minns jag telefonsamtalet när din syster Ingegerd berättade om det tragiska beskedet om att du mitt i steget hade lämnat oss.

Annons

Vi hoppas att du hade det bra de sista timmarna du var ute med vänner innan ditt varma hjärta slutade att slå. det var inte länge du fick vara pensionär efter att ha jobbat så mycket. Tidigt på morgonen körde du ut tidningar för att sedan åka till jobbet på dagen. Du var så snäll och klagade sällan.

Du gjorde så mycket för din dotter Ulrika med familj. Du och dina polare skulle göra så mycket roligt längre fram som nu inte blev av. Inte heller resan till Dansbandsveckan i Malung som du gillade så mycket.

Bland stjärnor och ljus i väntan på ett nytt år den 29 december skulle du han fyllt 67 år. den sista dagen vi träffades kom vi att tala om de som gått bort tidigare som du också kände.

Nu får du vila bredvid dina föräldrar. Om det tänds en stjärna var gång vi tänker på dig skulle natten snart vara ljusare än dagen.

Vi saknar dig.

Kjell, Anne-Christine och systrarna

Mer läsning

Annons