Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta sparka på liggande!

Annons

Angående artikeln om Leksands IF i förra onsdagens tidning, så kan jag inte förstå syftet med den. Den gagnar definitivt inte framtiden för idrotten i Dalarna.

Det är tyvärr många sponsorer som tar sig en funderare på om de ska lägga pengar på något som skapar så mycket badwill. Sådant är jättefarligt för idrotten. Utan sponsorer så får vi aldrig se elitidrott i Dalarna. De är motorn till allt. Det behövs fler sponsorer inte färre.

Visst har Leksand gjort dåligt ifrån sig sportsligt, visst har många värvningar varit bortkastade pengar. Tabellen talar sitt tydliga språk. Men att sparka på någon som ligger och dissekera misstag känns så futtigt och fattigt.

Att gräva upp gamla surdegar och göra någon slags journalistiska scoop av missnöjda och bittra människors åsikter är bara så dåligt. Tråkigt att Dalarnas Tidningar inte kan stå över sådant.

Att hänga ut personer och helt enkelt förstöra för dem, usch. Tänk i stället på all den obetalda tid som lagts ner av alla runt Leksand med styrelse, spelare, ledare med flera.

Allt har gjorts i all välmening. För att vi sportdårar ska ha idoler att se upp till. Alla har gjort så gott de kan och det har inte räckt till. Så fungerar idrotten, det får man inte glömma. Nu börjar resan tillbaka och jag vill åka med.

BENNY ASTORHOCKEY- OCH FOTBOLLSSUPPORTER I BORLÄNGE

Mer läsning

Annons