Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skyttekung i paus - det gav VM-biljett

Annons

Micael var en av 13 finalister som kommit till Leksands ishall för att göra upp om den fina förstapriset. Och för att kora vinnaren krävdes insatser i de båda periodpauserna i Leksands hemmamatch mot Tranås.

En utslagstävling i första periodpausen innebar att Micael tog med sig Björn Eriksson, Malung, Mikael Larsson, Insjön och blott 6-årige Fredrik Pedersen från Kvarnsveden till finalomgång i den andra pausen, då det gällde att skjuta in en puck i ett mini-mål. Micael Stenman var den ende som lyckades skjuta pucken i mål. Därmed vann han första priset, en resa med uppehälle till finalomgången i årets hockeuy-VM.

Peo Karlström från Bingolotto i Dalarna var kombinerad speaker och tävlingsledare och tidningens chefredaktör Christer Gruhs delade ut förstapriset till en lycklig vinnare som direkt förkunnade att det är hustrun som blir medresenär till hockey-VM.

6-årige Fredrik Pedersen blev annars finaltävlingens publikfavorit sedan han i semifinalomgången lyckats bäst i uppgiften att skjuta en puck från hockeyplanens mittlinje till den förlängda mållinjen. Unge Fredrik tycktes tämligen nöjd med sitt pris, en ryggsäck.

Övriga deltagare i finalomgången var: Tommy Collins, Gustafs, Kerstin Svensson, Uppsälje, Dala Järna, Erik Engkvist, Sundborn, Anita Rydström, Borlänge, Danne Björklund, Falun, Andreas Janises, Gagnef, Inger Mårtas, Leksand, Mona Lundberg, Bandhagen och Lars Thörnfeldt, Hedemora.

Mer läsning

Annons